MUSA NAPUNIO 18 GODINA PA POTPISAO UGOVOR: Naredne tri godine ostaje u Cedeviti

Košarka
MUSA NAPUNIO 18 GODINA PA POTPISAO UGOVOR: Naredne tri godine ostaje u Cedeviti
Bh. reprezentativac olučio gdje nastavlja karijeru

Nakon što je napunio 18 godina Musa je stekao pravo da potpiše profesionalni ugovor. Pa iako su našeg reprezentativca tražili mnogi europski klubovi on je svoj razvoj i karijeru ipak odlučio naredne tri godine nastaviti u Cedeviti u koju je stigao 2014. godine.

“Iznimno sam sretan i zadovoljan ovim potpisom, nadam se da će se suradnja i dalje nastaviti na način kako je bilo i do sada. Napredovao sam u posljednje dvije godine u klubu i dobio priliku da pokažem sve što znam. Treba puno raditi da se stasa i sljedeće mjesece posvetit ću treningu kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u KK Cedeviti”, rekao je Musa za klupsku stranicu Cedevite.

Sportski direktor Cedevite, Matej Mamić, bio je zadovoljan što je Džanan odlučio ostati u zagrebačkom klubu.

“Sigurno je veliki uspjeh kluba kada potpišemo jednog našeg mladog talentiranog igrača a to je svakako Džanan, naša budućnost. Mi smo od početka vjerovali da će tako i biti bez obzira što je Džanan promišljao i razmišljao o ostanku u klubu. Drago mi je da je ova priča završila njegovim potpisom ugovora i držim da je priča između njega i KK Cedevite sada tek krenula.”

Ne propustite