MILE KITIĆ HITNO PRIMLJEN U BOLNICU

Objavljeno:09.05.2017 - 18:05
A A A Times Arial

Foto: Promo

Folk pjevač Mile Kitić je tokom vikenda zbog srčanih problema hitno primljen u bolnicu. Tim ljekara koji brine o pjevačevom zdravlju ovih dana će donijeti odluku da li će mu i kada biti ugrađen pejsmejker.

Kako saznaje „Alo!”, Kitić se požalio na bolove u predjelu grudnog koša, zbog čega ga je uplašena supruga Marta Savić, takođe pjevačica, odmah odvezla u bolnicu koja se nalazi u blizini njihovog doma na Zvezdari.

- Kada je stigao u bolnicu, ljekari su konstatovali da ima enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim problemima. Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Ljekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vrijeme pod strogom kontrolom tima ljekara koji prate njegovo stanje. Oni će u narednih nekoliko dana odlučiti da li će i kada biti operisan, zapravo, da li će mu ugraditi pejsmejker - , kaže izvor upućen u situaciju.

- Mile je mislio da se radi o običnom premoru zbog brojnih nastupa i obaveza koje je imao u prethodnom periodu. Prve tegobe osjetio je krajem prošle nedjelje nakon proslave Martinog rođendana, ali nije htio odmah da ide kod ljekara, već je sutradan, kada je shvatio da bolovi postaju sve jači, pristao da ode na pregled. Ljekari su zadovoljni kako njegovo srce i tijelo reaguju na propisanu terapiju, ali su mu održali lekciju da ne može da živi životom mladića kada ima 65 godina. Mile se nada da neće biti potrebna operacija, ali će to odlučiti konzilijum - , rekao je izvor lista.

Kako bismo se raspitali za zdravlje pjevača, pozvali smo Mileta, ali je njegov mobilni telefon bio isključen, zbog čega smo ga pozvali na broj fiksnog telefona, piše hayat.ba.

- Mile je trenutno u bolnici, a kod kuće nema nikoga od Savića i Kitića ko bi mogao da vam da komentar. On je tokom vikenda imao probleme sa srcem, zbog čega ga je supruga odmah odvezla u bolnicu, a ljekari su ga ostavili da bi dalje pratili njegovo stanje. Još nije imao operaciju i ne zna se da li će je imati. Stanje mu je trenutno stabilno i to je sve što mogu da vam kažem - , rekao nam je muškarac koji se javio na telefon i predstavio se kao prijatelj porodice.

Ubrzo nam se na mobilni javila i Marta.

- Mile je imao dosta nastupa i iscrpio se. Bio mu je visok pritisak i osjećao se veoma loše, pa smo tražili medicinsku pomoć. Nažalost, prvi put u životu je morao da otkaže nastupe. Sada se oporavlja i to je najbitnije - , kaže Savićeva.