Mokrio po "marici" pa dobio pendrekom po glavi!

Region
Mokrio po "marici" pa dobio pendrekom po glavi!
Policija u Zaječaru privela je Bojana Todorova (42) jer je poslije upozorenja „da prestane sa uriniranjem po službenom vozilu”, parkiranom ispred njegove kuće, navodno ošamario dvojicu policajaca!

Policija u Zaječaru privela je Bojana Todorova (42) jer je poslije upozorenja „da prestane sa uriniranjem po službenom vozilu”, parkiranom ispred njegove kuće, navodno ošamario dvojicu policajaca! Potpuno suprotnu verziju događaja iznosi supruga privedenog Renata Todorov, koja kaže da je događaj izmakao kontroli zbog obične gluposti, tvrdeći: „Nastala je tarapana ni zbog čega”.

- Ako je Bojan stvarno pišao pored auta, to nije razlog da ga ispendreče! Možda je policajce udario u samoodbrani. Niko neće da stoji i gleda dok ga neko udara! Meni je cela desna ruka modra, jer sam se bacila i pokušala da ga zaštitim. Udarali su ga pendrekom po glavi i na kraju ubacili u auto i odveli u stanicu, kao da je nekoga zaklao! - kaže za „Alo!” Renata Todorov i navodi da su komšije zvale policiju.

Šef ismijavao policajca da je „pajac”

Jedan policajac iz Jagodine bio je prije tri godine žrtva mobinga jednog od pretpostavljenih, koji mu je govorio da liči na „pajaca” i „portira”. Kolege su mobilnim telefonom snimile kako ga šikanira i ismijava zbog jakne i opasača koje nosi na dužnosti. Dugotrajno maltretiranje su prijavili službi unutrašnje kontrole i naveli da je policajac bio prinuđen da kupi opremu od svojih para, jer nije dobio novu.

- Bojan je u petak po podne bio kod komšije i popio jednu-dve rakije dok su klali jagnje. Pre polaska na spavanje, oko 23 sata, otišao je u dvorište da obiđe piliće, a ja sam krenula na spavanje. U jednom trenutku sam kroz prozor spavaće sobe spazila policijski auto ispred kuće i Bojana kako razgovara sa dvojicom policajaca. Izašla sam i tada videla kako ga udaraju. Pitala sam muža: „Šta je bilo?”, a on je samo uspeo da mi kaže da je išao kod drugog komšije da ga podseti da vrati dug od 50 evra i da se posle toga pred kućom stvorila policija! - kaže supruga privedenog i jada se da ne zna kako da mu pomogne. 
Policija u Zaječaru je donijela rješenje o zadržavanju Todorova do 48 sati zbog sumnje da je napao policajce na dužnosti tako što je poslije upozorenja da prestane sa uriniranjem po službenom vozilu ošamario policajca N. S., a potom udario i M. S. koji je bio u istoj patroli.

Ne propustite