HOROR: Zatvorili štene u kesu i pustili ga da ugine

Region
HOROR:  Zatvorili štene u kesu i pustili ga da ugine
U naselju Gornja čaršija u Vranju djeca su pronašla polumrtvo štene u zavezanoj najlonskoj kesi, ali nisu uspjela da ga spasu.

U naselju Gornja čaršija u Vranju djeca su pronašla polumrtvo štene u zavezanoj najlonskoj kesi, ali nisu uspjela da ga spasu.

Predsjednica Udruženja za zaštitu životinja “Borba za život” Tanja Lakićević da su mališani izvukli kucu ,kupili hljeb i mlijeko i pokušali da štene vrate u život.

Bez vazduha u zavezanoj kesi, štene nije imalo nikakve šanse da preživi. Kada su odvezali najlonsku kesu, psić je jedva disao i nije mogao da stoji. Štene je ubrzo uginulo. Slučaj je prijavljen policiji, koja treba da otkrije i privede pravdi osobe koje su ubile malog psa.

- Nepoznate osobe stavile su štete u najlonsku kesu,koju su zavezale. Štene je uginulo jer nije imalo vazduh da diše. Ovo prevazilazi sve granicenormalnog i ljudskog ponašanja. U Vranju je sve učestalije maltretiranje životinja i njihovo svirepo ubijanje. U ovoj zemlji nema zakona za ovakve monstrume, koje treba da stigne kazna. Još jedna beba je mučki ubijena. Apelujemo da gradske vlasti najzad spriječe dalje maltretiranje, ugrožavanje i ubijanje domaćih životinja, ogorčena je Tanja Lakićević na nepoznate počinioce gnusnog nedjela.

 

(Blic)

Ne propustite