KO BI REKAO? Jedna od članica žirija "Zvezda Granda" bila je prva pratilja na izboru za miss! (VIDEO)

Show
KO BI REKAO? Jedna od članica žirija "Zvezda Granda" bila je prva pratilja na izboru za miss! (VIDEO)
Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Viki Miljković i Marija Šerifović.

Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Viki Miljković i Marija Šerifović. Jedna od ovih pjevačica prije mnogo godina takmičila se u izboru za miss, u kojem je osvojila drugo mjesto, tačnije titulu prve pratilje, a sigurni smo da nikada ne biste pogodili o kome je riječ!

Kako smo uspjeli da saznamo, pjevačicu su zbog izuzetne ljepote više puta tjerali da se prijavi na izbor za miss, ali i u manekenske vode, ali njoj je muzika bila san.

Riječ je o Snežani Đurišić koja je bila prva pratilja davne 1977. godine

koncert-snezana-djurisic-20

Evo šta ona kaže za telegraf.rs na tu temu:

– Tu sam bila primorana da idem. Ja nisam nikad imala interesovanja za, što bi moja mama rekla, tu vrstu sporta, ali prosto su me natjerali. I ja, onako, kako sam uvijek nemirnog duha, uvijek sam za taj neki provod i zezanje. Ja sam tu krenula i divno sam se provela. Bilo mi je vrlo neprijatno da nešto šetam u kupaćem kostimu po pozornici, obično sam u haljini i u odjelu. Toga se sjećam ali svakako mi je to jedno iskustvo koje zaista nema cijenu – počela je Snežana.

Na šaljivo pitanje šta bi bilo kada bismo došli do tih fotografija i snimaka, Snežana je sa osmijehom rekla:

– To su crno-bijele slike, neke dvije, ali, dobro, to su lijepe uspomene. Ja sam tad imala 17 godina i nisam bila popularna kao što je to bilo sa 20 godina. Ja sam bila predstavnik Crne Gore, s obzirom da je moje porijeklo crnogorsko, tako da su svi bili oduševljeni.

Ne propustite