NOVI SKANDAL ŠAKA POLUMENTE: Poslije maloljetnice, osvanuo snimak u kojem mlati golim međunožjem!

Show
 NOVI SKANDAL ŠAKA POLUMENTE: Poslije maloljetnice, osvanuo snimak u kojem mlati golim međunožjem!
Folk pevač Šako Polumenta koji je, inače, oženjen, više puta do sada našao se u središtu skandala kada su u javnost dospjele njegove provokativne SMS poruke kojima se udvarao djevojkama, ali i iste takve fotografije, pa čak i one iz toaleta, kao i video snimak u kojem poziva malolhetnicu da ga ljubi.

Folk pevač Šako Polumenta koji je, inače, oženjen, više puta do sada našao se u središtu skandala kada su u javnost dospjele njegove provokativne SMS poruke kojima se udvarao djevojkama, ali i iste takve fotografije, pa čak i one iz toaleta, kao i video snimak u kojem poziva maloljetnicu da ga ljubi.

Nedavno je procurio video-snimak na kojem se vidi kako Šako poziva nepoznatu djevojku da dođe da ga ljubi. Sporni video na svom nalogu na Instagramu objavila je sedamnaestogodišnja M. V, koja je pjevaču putem komentara odgovorila na molbe, zbog čega svi misle da su upravo njoj bile upućene Polumentine riječi.

Međutim, pevač sve poriče i kaže kako mu je telefon ukraden, a da je snimak slao supruzi.

- Neodstaješ. Dođi da me ljubiš, 'ajde! Dođi 'vamo! Mislim na tebe da znaš. Ljubim te. Javi se - govori Šako, koji se snimao dok je ležao u svom krevetu.

Ne propustite