DRAMA TAMARE ĐURIĆ: Evo šta je izjavila o paklu kroz koji prolazi zbog kineskih silikona u stražnjici

Show
 DRAMA TAMARE ĐURIĆ: Evo šta je izjavila o paklu kroz koji prolazi zbog kineskih silikona u stražnjici
Nakon što joj se silikon iz zadnjice izlio, što ju je dovelo u životnu opasnost, nije izgubila vjeru

Tamara Đurić polako se oporavlja poslije estetske operacije koja joj je ugrozila život i vjeruje da će uskoro izaći iz bolnice

Nakon što joj se silikon iz zadnjice izlio, što ju je dovelo u životnu opasnost, nije izgubila vjeru i, kako kaže, ne želi pomoć ni psihologa ni psihijatra.
- Sama sam svoj psiholog, a ovo nisu stvari koje mogu da utiču na moju psihu… Živ čovjek svašta osjeti na svojoj koži, a na slabima ostaju posljedice. Ovo što mi se desilo nije me ubilo, znači izaći ću jača iz svega. Pišem knjigu, razmišljam i ne dangubim. Mogu da pretpostavim da će ova trauma ostati negdje u meni, ali ja se trudim da je potisnem -kaže Tamara.
Ona kaže da se njen fizički izgled neće mnogo mijenjati i da će uspjeti da vrati kilažu budući da trenutno ima samo 44 kilograma.
"Moj izgled će u budućnosti biti malo suptilniji. Kad bolje razmislim, svi ti estetski zahvati su greška, ali ljudi uče na svojim greškama. Malo vježbanja, malo mamina kuhinja, i biću opet ona stara. Bitno je da sam pobijedila i da sam izvukla pouku."

Fotografija koju je okačila na Facebook na kojoj se vidi ispijeno lice i premršave noge zabrinula je fanove i prijatelje.

tamara
- Bila mi je namjera da tom fotografijom ohrabrim ljude koji me vole. Ali izgleda da sam postigla kontraefekat. Ne znam da li vjeruješ da sam prije desetak dana izgledala neuporedivo lošije nego na toj fotki - kaže Tamara i dodaje da joj silikoni neće nedostajati.
"Ovi u zadnjici su mi trajali kao otvoren jogurt – dan i po. (smijeh) A što se ostalih dijelova tela tiče, uradila sam samo grudi. Izvadila sam i silikone iz usana i veoma sam zadovoljna."
Kontroverznoj starleti najteže je bilo to što su roditelji morali da prođu kroz agoniju kada su je vidjeli prikovanu za krevet.
- Sama sebi sam najveća podrška. Na raspolaganju su mi bili svi prijatelji i porodica, ali ja sam samotnjak i bilo mi je žao da me gledaju u takvom stanju. Mnogo mi je bilo teško zbog roditelja. Oni su sigurni da su napravili dvije prelijepe ćerke i nije im jasno zbog čega ja sve to sebi radim. Najgori momenti bili su mi kada su oni tu, a ja ne mogu da ih slažem da sam dobro jer su vidjeli u kakvom stanju se nalazim. Nikada više im ovo neću prirediti -kaže Tamara.

kurir.rs

Ne propustite