One žene koje su ušle u ovaj bordel, nikad nisu izašle žive (FOTO + VIDEO)

E buraz
One žene koje su ušle u ovaj bordel, nikad nisu izašle žive (FOTO + VIDEO)
Kada bi se našminkale ili, po očevom mišljenju, neprikladno odjenule, on bi ih zatvorio u gradski zatvor da ih nauči lekciju.

Sestre Delfina i María de Jesús González, poznate kao Las Poquianchis,rođene su u siromašnoj obitelji u meksičkoj državi Guanajuato . One su od 1950. pa do sredine 1960. godine vodile bordel Rancho El Ángel , poznat i kao bordel iz pakla, u gradu San Francisco del Rincón . U poslu su im pomagale druge dvije sestre, Carmen i Maria Luisa.

Njihov otac, Isidro Torres bio je agresivan i autoritativan čovjek. Bio je lokalni policajac, koji je svoje nasilje često ispoljavao na poslu prekomjerno rabeći službene ovlasti. Tijekom jedne svađe, ubio je muškarca te skupio velik broj neprijatelja. Nakon toga obitelj se preselila u San Francisco del Rincón. Njegovu nezgodnu narav, nerijetko su na svojoj koži osjetile i kćeri. Kada bi se našminkale ili, po očevom mišljenju, neprikladno odjenule, on bi ih zatvorio u gradski zatvor da ih nauči lekciju.

Bojeći se da će zauvijek ostati siromašne, sestre su, kad su odrasle, otvorile bar. Iako im u početku nije donio bogatstvo, imale su dovoljno novca da prežive. Ubrzo su proširile posao, te otvorile niz bordela u okolnim mjestima i gradovima. Obilazile bi siromašna sela i mladim, zgodnima djevojkamanudile posao spremačica i konobarica . Naivne djevojke koje su se nadale boljem životu u velegradu nisu ni slutile da ih čeka posao prostitutki.

Ne propustite