Ovo su ljepotice koje su osvojile srca najpoznatijih bh. sportista (FOTO)

Druga strana sporta
Ovo su ljepotice koje su osvojile srca najpoznatijih bh. sportista (FOTO)
Što se tiče poznatih bh. sportista, skoro svi su u sretnim brakovima ili vezam.

Što se tiče poznatih bh. sportista, skoro svi su u sretnim brakovima ili vezama. Najpoznatiji bh. par su svakako Edin Džeko i Amra Silajdžić. Kapiten “Zmajeva” i član Rome dugogodišnju ljubavnu vezu s uspješnom bh. manekenkom krunisao je brakom 2015., a u februaru prošle godine u njihove živote ušetala je i kćerkica Una. A nova prinova je na putu.

Edin Džeko i Amra Silajdžić-Džeko

dzeko

I drugoj dvojici napadača Vedadu Ibiševiću i Milanu Đuriću, osim na nogometnom, cvjetaju ruže i na ljubavnom planu. Nogometaš Herte u braku je od 2010. godine, kada se, nakon dugogodišnje veze, oženio djevojkom Zerinom, koja je diplomirana novinarka iz Sarajeva. Sretni su roditelji sina Ismaila i kćerkice Zejne, a plavooki napadač izjavio je jednom prilikom da toliko voli djecu da bi ih volio imati cijeli jedan nogometni tim, uključujući i klupu.

Đurić je prošle godine oženio Italijanku Bijanku

Milan Đurić je u julu prošle godine, nakon 11 godina veze, stao na ludi kamen. Njegovo srce zarobila je učiteljica iz Italije Bijanka (Bianca).

- Bijanka je buduća učiteljica, trenutno je okupirana polaganjem ispita. Upoznali smo se u Italiji kada mi je bilo 14 godina i od tada smo zajedno. Uz mene je zavoljela nogomet – kazao je Đurić, kojem je Bijanka prije tri godine rodila kćerku Alis (Alice).

djuric-bianca-1

 

 

– –>

 

Ne propustite