Najveće stvari koje su žene prokrijumčarile u vagini, tek kad vidite sliku broj sedam, šokirat ćete se!

E buraz
Najveće stvari koje su žene prokrijumčarile u vagini, tek kad vidite sliku broj sedam, šokirat ćete se!
Čini se da neke žene koriste vaginu kao skriveni pretinac, a u nastavku smo okupili neke od impresivnijih stvari koje su uspjele pospremiti u sebe.

3. 54 vrećica heroina, 31 prazna vrećica, pilule te 51 dolar i 22 centa

stvari3

Karin Mackaliunas uhićena je pod sumnjom da je ukrala posteljinu iz hotelske sobe. Kada su je policajci pretražili, pronašli su vrećicu heroina u džepu jakne. Dok su je vozili u postaju, primijetili su da se meškolji na stražnjem sjedalu.

U postaji su primijetili da nešto očito nije u redu s njezinim vaginalnim područjem pa su je prvo ispitali. Priznala je da skriva drogu u vagini, a policija je stvarno našla pravo skladište. Najveći misterij je ostao zašto je spremila 22 centa.

4. 200 grama kokaina

stvari4

Zaposlenici u zrakoplovnoj luci primijetili su da se Shekira Thompson jako znoji. Izdvojili su je i napravili rutinsku pretragu, a u njoj su pronašli ovalni paket s oko 200 grama kokaina, vrijedan oko 10.000 dolara, kojeg je krijumčarila s Jamajke.

5. Kilogram kokaina

stvari5

Ako ste mislili da je 200 grama puno, što kažete na kilogram? Maria Eliana iz Brazila uhvaćena je 2014. s kilograma u vrećama koje je sakrila u vagini. 48-godišnja žena putovala je iz Sao Paola u Madrid, a još uvijek nitko nije siguran kako joj je to uopće uspjelo.

 

Ne propustite