8 iznenađujućih načina kako da se otarasite mlitavih ruku bez teretane i mukotrpnog trčanja

Zanimljivosti
8 iznenađujućih načina kako da se otarasite mlitavih ruku bez teretane i mukotrpnog trčanja
Pogledajte najlakše načine kako da zategnete kožu na rukama, a da ne morate da izlazite iz kuće.

Pogledajte najlakše načine kako da zategnete kožu na rukama, a da ne morate da izlazite iz kuće. Ovo ne samo da je jednostavno, već vam oduzima malo vremena i fizičke snage.

Mnogi ljudi verovatno nisu čuli za jednostavne vježbe koje se mogu izvoditi kod kuće. Kada je u pitanju labava koža na rukama, postoji jednostavno rješenje koje preporučuju mnogi lični treneri i fitnes eksperti kao što je Met Perfetuo. Naravno, zdravo tijelo, pored vježbi, podrazumijeva i zdravu ishranu punu zeleniša.

1. Lagani sklekovi

Stanite u položaj sklekova, sa kolenima na podu i rukama ispod ramena. Držite laktove blizu strane i spustite tijelo i stomak ka podu. Vratite se u početnu poziciju i ponovite 10-12 puta.

1-lagani-sklekovi

2. Poskok

Budite u normalnom stojećem stavu gdje su vam ruke i noge spojene sa strane. Napravite skok gdje su vam ruke raširene iznad glave, a noge ispod na podu. Vratite se u početnu poziciju i spojite ih ponovo. Ponovite 25 puta.

2-poskok

3. Savijanje

Kako biste zategli ruke, stanite u prav položaj sa rukama iznad glave i laktovima iznad ušiju, držeći konzervu hrane. Savijte laktove za 90 stepeni i stisnite tricepse. Vratite se u prvobitan položaj i ponovite 10-12 puta.

3-savijanje

 

Ne propustite