Facebook gori zbog Veljkovog odlaska u vojsku! (FOTO)

Show
Facebook gori zbog Veljkovog odlaska u vojsku! (FOTO)
Sjećate se kada je Anastasija Ražnatović punila 18. godina kada je organizovano nekoliko grupa na društvenim mrežama, prvenstveno na Facebooku koje su se bavile duhovitim pozivom ljudi da kupuju poklone i sudjeluju na toj manifestaciji?

Sjećate se kada je Anastasija Ražnatović punila 18. godina i kada je organizovano nekoliko grupa na društvenim mrežama, prvenstveno na Facebooku, koje su se bavile duhovitim pozivom ljudi da kupuju poklone i sudjeluju na toj manifestaciji?

Isto se dešava i sa odlaskom Veljka Ražnatovića u vojsku.

Na jednoj Facebook stranici stoji tekst kojeg vam prenosimo u cijelosti:

" Srbi, Srpkinje, vitezovi i dame, došao je i taj veliki trenutak – ispraćaj našeg Veljka Ražnatovića u vojsku.
Rado Srbin ide u vojnike, a Veljko još rađe. Lomio se dugo srpski Obilić šta da radi. Jal da završava lažne privatne škole, da se tuče po banjalučkim parkinzima i nosi pištolje, ili da te junačke stope prvo legalizuje odlaskom u vojsku. S obzirom na to da je njegov odlazak na profesionalnu obuku za pucanje, potencijalni rat i sve one fine, muške stvari, najavljen za sredinu jula, riješili smo da ga ispratimo, svi zajedno, kako srpski običaji nalažu i to u maju, na jedan od najvećih praznika - Đurđevdan.
Ovim putem vas SVE pozivamo na ispraćaj vijeka i najavljujemo raznovrstan kulturno-umjetnički program koji će se odvijati na čak TRI STEJDŽA. Na prvom, FOLK stejdžu, očekujte sljedeće headlinere: hotelski bend Ivice Dačića koji će izvesti najraznovrsniji repertoar, od Miljacke do ušća Save u Dunav, biće tu i bendovi iznenađenja, a očekujemo da će u nekom trenutku zapevati i Veljkova, a i srpska majka Ceca i tako svu elitu koja će biti prisutna baciti u trans, kao onomad na Marakani. Na drugom, DIESEL stejdžu nastupaju Bombe devedesetih, a očekujemo da gostovanje potvrdi i Veljkov omiljeni rap bend. Treći, HOUSE – CRNAČKI stejdž je rezervisan za, pretežno, klubsku muziku i ISKLJUČIVO crnački rep, jer je Veljko, zna se, pored Eminema, jedini pravi bijeli reper i možda odlazi u vojsku ali je i dalje i dalje Veljko iz geta!
Njegov odlazak će aminovati i sadašnji premijer, a budući predsjednik države AV, bez čije dozvole mali Veljko sasvim sigurno ne bi mogao da donese ovako tešku životnu odluku. Biće tu i medijski mag Željko Mitrović, sa porodicom i sasvim smo sigurni da će imati nekoliko korisnih savjeta za mladog Ražnatovića, počevši od toga kako se peru pare, preko toga kako da uvijek uspiješ u društvu, pa sve do toga kako da prođeš nekažnjeno za ubistvo, zlu ne trebalo.

Ministar Vulin će takođe uveličati ovo slavlje i objasniti mlađanom i još uvijek neiskusnom Veljku da je najbolje da tokom služenja roka uglavnom nosi crno, jer se ne vidi, pa će crninu lakše održavati, osim ako maleni Ražnatović ne uplati pun pansion, pa mu komandant ili general lično ne budu prali stvari. Vulin će svima prisutnima putem razglasa održati i važnu životnu lekciju pod nazivom: "Kako se voli svoja zemlja i kako se maze srpske svetinje". NE PROPUSTITE!

Dakle, vidimo se 6. maja 2017. ispred Marakane. Ponesite koverte, metke, šaržere i ostale prigodne poklone. Ulaz je besplatan, a hrana i piće – ALL INCLUSIVE!

P.S. Slobodno pišite prijedloge ukoliko želite da se priključite zajedničkom poklonu."

 

Ne propustite