'El Seksiko': Derbi u kojem ima lopti, ali zato nema pobjednika

Druga strana sporta
'El Seksiko': Derbi u kojem ima lopti, ali zato nema pobjednika
Rivalstvo sa 115-godišnjom pozadinom. To je derbi Reala i Barcelone, El Clasico, jedan od najvećih derbija u nogometu uopće.

Rivalstvo sa 115-godišnjom pozadinom. To je derbi Reala i Barcelone, El Clasico, jedan od najvećih derbija u nogometu uopće. Real danas praktičk ima meč loptu u rukama i nadomak je prve titule u prvenstvu nakon pet godina suše... 

 Messi šest Clasica bez gola, Zidane lovi rekord star 25 godina, Ronaldo Barci na Bernabeuu zabija samo iz penala, ključ je - Casemiro! A tu je i detaljna usporedba Modrića i Rakitića! Za koga navijate? Ova dva europska giganta prvu su utakmicu odigrala 1902. godine, a pobijedila je Barcelona.

 I tu ćemo stati sa statistikama, ljestvicama, trofejima, međusobnim utakmicama i sličnim stvarima i prebaciti se na nešto oku ugodnije,prenosi 24sata.hr. Dok se na terenu bore igrači, na društvenim mrežama to rade navijači.

 U ovom slučaju - navijačice.

 U tom derbiju pobjednika nema. Zapravo, nećemo ga ni pokušavati pronaći. Navijačice kojima je u srcu bijela ili plavocrvena boja danima uoči El Clasica kao da se natječu koja će provokativnim fotkama privući više pažnje.

 Svaka ima svoj faktor, a on je u ovom slučaju minijaturni dres, često i po tri broja premali, a u većini slučajeva dresa ni nema. Dovoljan je šal. I to samo šal... 

Ne propustite