Danima je proučavala fotografije Melanije i Trumpa i otkrila ZASTRAŠUJUĆI DETALJ koji niko nije uočio! (FOTO)

Svijet
Danima je proučavala fotografije Melanije i Trumpa i otkrila ZASTRAŠUJUĆI DETALJ koji niko nije uočio! (FOTO)
Književnica Kejt Imbah analizirala je sve fotografije koje je Melanija Tramp objavila na svojim profilima na društvenim mrežama, kako bi zaključila kako zaista izgleda život prve dame Amerike.

Književnica Kejt Imbah analizirala je sve fotografije koje je Melanija Trump objavila na svojim profilima na društvenim mrežama, kako bi zaključila kako zaista izgleda život prve dame Amerike.

U trogodišnjem periodu, koliko Melanija ima Tviter, objavila je 470 fotografija koje je snimila sama. Međutim, neobična stvar je da je u tri godine samo jednom objavila “porodičnu” fotografiju sebe i Donalda, i to fotografiju na kojoj se ona jedva i vidi.

Objavila je pet fotografija Donalda i njihovog sina Barona i baš sve su snimljene s leđa. Snimljene su ili na porodičnim izletima ili dok su ulazili u privatni avion ili u automobilu u kojem Melanija sjedi iza, a njih dvojica naprijed. Kejt je na osnovu toga zaključila da Melanija živi u pozadini, muškarci su napred, a žene pozadi.

Čak 74 fotografija snimila je s prozora njihovog stana u Njujorku, u Trampovoj kuli. Na fotografijama je skoro uvijek isti pogled pa se da zaključiti da je Melanija, uprkos silnom bogatstvu i mogućnostima, često sama kod kuće.

Iz privatnog aviona zabilježila je 67 fotki, a 57 iz automobila. Čini se da Melanija baš nikad ne napušta sigurnost vozila, rijetko je u šetnji, svijet posmatra odvojena od svega pa čak i kad je u inostranstvu. Ima nekoliko fotki s teniskih utakmica i s koncerta, ali se vidi  da su snimljene iz VIP loža. 

 

Zašto ne pokazuje lice na slikama? --->>>

Ne propustite