ZAPRIJETILI DRAKONSKIM KAZNAMA: Fudbalski savez Srbije spriječio strašnu bruku oko namještanja utakmica

Fudbal
ZAPRIJETILI DRAKONSKIM KAZNAMA: Fudbalski savez Srbije spriječio strašnu bruku oko namještanja utakmica
Kako pišu Večenje Novosti sve domaće i svetske kladionice su prije dva dana strmoglavim spuštanjem kvota na tri meča plej-ofa i dva meča plej-auta ukazale da bi nešto čudno moglo da se desi na Voždovcu, u Lučanima, u Novom Sadu, u Bačkoj Palanci i na Banovom brdu, ali nije.

Kako pišu Večenje Novosti sve domaće i svjetske kladionice su prije dva dana strmoglavim spuštanjem kvota na tri meča plej-ofa i dva meča plej-auta ukazale da bi nešto čudno moglo da se desi na Voždovcu, u Lučanima, u Novom Sadu, u Bačkoj Palanci i na Banovom brdu, ali nije. 

Prema saznanjima Novosti nekoliko domaćih kladionica, koje imaju ugovore sa FSS, UEFA i FIFA, su na vrijeme upozorile da se nešto čudno dešava. Da se primaju abnormalno velike uplate, a bruka je spriječena tako što su čelni ljudi saveza na vrijeme uputili opomenu akterima "sumnjivih" utakmica da im prijete drakonske kazne ukoliko se obistini scenario koji su predosjetili "bukmejkeri".

Većini kladionica je bilo sumnjivo da će u mečevima plej-ofa Voždovac pobijediti Javor (sa 2, kvota se strmoglavila na 1,30), da će Mladost u Lučanima izgubiti od niškog Radničkog (2,80 - 1,30, na većini svetskih kladionica na ovaj meč je bilo nemoguće klađenje), a da će Vojvodina uz manje muke savladati Napredak (1,65 - 1,35). U plej-autu su bile "viđene" pobjede Bačke nad Novimj Pazarom (1,75 - 1,35) i Čukaričkog nad Radnikom (1,55 - 1,20).

Jedine prognoze koje su se obistinile su na mečevima Vojvodina - Napredak 2:1 (gol u 93. minutu) i Bačka - Novi Pazar 4:0.

Ne propustite