Ovaj košarkaš je posljednji dečko Ane Ivanović prije nego što se udala za Bastiana

Druga strana sporta
Ovaj košarkaš je posljednji dečko Ane Ivanović prije nego što se udala za Bastiana
Lijepa teniserka Ana Ivanović prije nego što je rekla sudbonosno "da", bila je u vezi mjesec dana sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem.

Lijepa teniserka Ana Ivanović prije nego što je rekla sudbonosno "da", bila je u vezi mjesec dana sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem.

 
O njihovoj vezi se malo pisalo, a još manje znalo jer su je krili daleko od očiju javnosti. Poslije jednog meča Fuenlabrade, kada je postigao odlučujuću trojku za pobjedu, Ivan je potvrdio da je sa Anom i posvetio joj pobjedonosni koš.

jj

- Ne volim da previše pričam u javnosti o svom privatnom život i zahvalan sam medijima što cene moju privatnost. Mislim da je dovoljno samo da kažem da je tačno da smo Ana i ja u ljubavi i da nam je prelepo. Uživamo, podržavamo se međusobno i to je dovoljno za sada – rekao je ranije Paunić vidno zaljubljen.

Poznati košarkaš kaže da to nije tačno te da ga novac i slava nisu promijenili.

- Sve što sam u životu stekao, stekao sam svojim radom i sa svojih deset prstiju. Toga se ne stidim. Novac i slava me nisu promenili. To najbolje mogu da vam potvrde petorica mojih najboljih prijatelja sa kojima sam proveo čitav život. Ljude nikada nisam cenio niti gledao kroz novac, već isključivo kroz njihove ljudske kvalitete. Imao sam teško detinjstvo. Moja majka se mnogo namučila da bi me izvela na pravi put. Tužno je što moram da pričam o ovome, ali želim da narod čuje istinu. Ne želim da me iko sažaljeva, već da svi znaju ko sam pravi ja – istakao je Paunić te je uputio izvinjenje Ani i njenoj porodici, staviljajući time tačku na javne istupe koji se tiču njegovog privatnog života.

Prije tri godin srpski košarkaš je u emotivnoj ispovijesti, otkrio da ga je posebno pogodila ispovijest njegovog biološkog oca o njihovom odnosu.

s

- Potpuno sam šokiran i zatečen, jer u priči nema ni trunke istine. Moj pravi život znaju samo moja majka, moja  baka i petorica mojih najboljih prijatelja. Moji roditelji su se razveli kada sam imao tri godine. Moja majka je heroj i uvek mi je kroz život bila velika podrška. Otac nas je ostavio, pa smo morali da se preselimo kod bake Leposave, sa kojom sam proveo veći deo detinjstva i koja je živela sa mnom kada sam se preselio u Beograd. Uz majku i baku, veliku zahvalnost dugujem i očuhu Goranu koji mi je pomogao koliko rođeni otac neće za sto godina – kaže Paunić i dodaje:

- Pogodila me izjava da ja okrećem glavu od njega, a u stvari je stvar potpuno suprotna. Ja sam kao mali želeo da stupim u kontakt sa njim, ali ga tada nisam zanimao. Nikad u životu moj otac nije otišao u školu da pita kakav sam učenik, nikada nije upoznao niti se raspitivao za mene kod mojih profesora i trenera, verovatno ni ne zna u koje sam škole išao. Jednu čokoladu od njega nisam dobio. Dvadeset godina ga nisam zanimao, na ulici mi se nije javljao, nije plaćao alimentaciju. I onda, kada sam počeo da osvajam medalje, došao je i rekao da bi trebalo da razgovaramo. Šta je trebalo da mu kažem? On se svoje majke odrekao, zato što nije podržavala njegovu odluku da nas napusti. Mi smo je prihvatili da živi kod nas i izdržavali je. Pozajmljivali smo novac kako bi imala pet operacija i kako bi preživela. Činio sam sve da joj pomognem – navodi košarkaš.,prenosi Blic.

Ne propustite