U narednih godinu dana će joj ispasti svi prednji zubi: Brutalno pretučena glumica konačno progovorila (FOTO)

Show
 U narednih godinu dana će joj ispasti svi prednji zubi: Brutalno pretučena glumica konačno progovorila (FOTO)
Vor Mašin je proglašen krivim u martu ove godine zbog brutalnog napada na glumicu filmova za odrasle Kristi Mak u 2014. godine.

Vor Mašin je proglašen krivim u martu ove godine zbog brutalnog napada na glumicu filmova za odrasle Kristi Mak u 2014. godine. Borac po imenu Džonatan Kopenhaver, koji je legalno uspio da promijeni svoje ime, osuđen je po brojnim tačkama optužnice, uključujući seksualno zlostavljanje, otmice i prisilu.

- Nikada nisam pogledala u njega, osim kada su me pozvali da ga identifikujem. Govorio je da me voli ali situacija je bila veoma teška – rekla je Kristi nakon nedavnog suđenja.

zubi1
Kopenhaver (35) je imao napad ljubomore nakon saznanja da Kristi ima novog dečka.

Tukao ju je punih dva sata i tom prilikom joj slomio zube, rebra, a napukla joj je i jetra.

zubi2
Uspjela je da pobjegne tek kada je otišao u kuhinju da pronađe nož kako bi je ubio, prenosi Daily Star.

– Uspjela je da se oporavi tokom brojnih operacija ali još mora da sredi zube. Svoje prednje zube će izgubiti u narednih godinu dana, kao rezultat štete koja je nastala na njenom licu zbog batina – rekao je Dejvid Skot, dopisnik HBO.

zubi3


Ona i dalje pati od povreda koje je zadobila, ali je smogla snage da svjedoči na sudu.


– Ona je veoma jaka osoba. Želi da se počinilac privede pred lice pravde, a time se šalje poruka da nije u redu da muškarac tuče ženu, kao ni to da žena poslije ostane u takvoj vezi – rekao je on.

Vor Mašin će biti osuđen u junu.

Ne propustite