Doktor kategorično tvrdi i nudi lijek: Kad imate dovoljno ovog vitamina, ne možete da dobijete RAK!

Zdrav život
Doktor kategorično tvrdi i nudi lijek: Kad imate dovoljno ovog vitamina, ne možete da dobijete RAK!
U svojoj knjizi dr Maner tvrdi da je procenat izlječenja viši od 90 odsto, a ujedno navodi i listu namirnica bogatih ovim važnim vitaminom.

Doktor Maner vjeruje da je, pošto je po njegovom mišljenju u pitanju samo težak nedostatak vitamina B17, za liječenje i prevenciju raka sasvim dovoljno da svakog dana pojedete 15 do 20 jezgra iz koštice kajsija. Naime, on smatra da je lijek za rak leatril, jedinjenje koje se ekstrahuje iz amigdalina – poznatijeg i kao vitamin B17.

Takođe, on savjetuje da treba da jedete klice pšenice, za koje se vjeruje da su čudesni lijek koji sprečava i liječi rak. Bogate su tečnim kiseonikom i leatrilom. Ove supstance ima i u košticama jabuka. U svojoj knjizi pod nazivom “Smrt kancera”, dr Maner tvrdi da je procenat izlječenja raka pomoću leatrila viša od 90 odsto, piše Urbanatural.in.

Ujedno navodi i listu namirnica bogatih vitaminom B17 i tvrdi da ako ga budete redovno unosili u dovoljnim količinama, nikada nećete morati da brinete da li ćete dobiti ovu opaku bolest.

 

 

Ovo su namirnice koje su bogate vitaminom B17...

---->

 

Ne propustite