LAŽNA BOMBA NA LUKASOVOM KONCERTU! Aca pjevao na Veliki petak, vjernici se pobunili!

Show
LAŽNA BOMBA NA LUKASOVOM KONCERTU! Aca pjevao na Veliki petak, vjernici se pobunili!
Koncert folk zvijezde Ace Lukasa, 14. aprila u Loznici, izazvao je burne reakcije vjernika koji obilježavaju najveći hrišćanski praznik, budući da je nastup održan na Veliki petak.

Koncert folk zvijezde Ace Lukasa, 14. aprila u Loznici, izazvao je burne reakcije vijernika koji obilježavaju najveći hrišćanski praznik, budući da je nastup održan na Veliki petak.

Mještani su bili toliko revoltirani da je te noći u policiju pristigla dojava o lažnoj bombi na koncertu, pa je došlo do evakuacije. Koncert je najavljivan kao “velika preduskršnja žurka”, pa je uslijedio veliki bunt, pogotovo na Facebooku, uz objašnjenje kako je ovaj događaj “neprimjeren”.
Dojava o bombi u hali u kojoj je Lukas nastupao dogodila se sat vremena nakon ponoći, tokom pjevačevog nastupa. Atmosfera je bila sjajna, mjesta ispunjena do posljednjeg, međutim, Aca je već poslije 45 minuta morao da prekine koncert. 

Policija je ubrzo stigla u halu, evakuisala prisutne, pregledala prostor i ustanovila kako je u pitanju – lažna dojava o bombi. Dva sata nakon ponoći, Lukas je nastavio koncert, prenosi telegraf.rs.

Ne propustite