KARLEUŠI "PUKAO FILM" :Od Viki napravila žrtvu pa sad traži od Saleta da ukloni snimke

Show
KARLEUŠI "PUKAO  FILM" :Od Viki napravila žrtvu pa sad traži od Saleta da ukloni snimke
- Jelena je rekla Saši da bi ona voljela da se uklone snimci iz emisija „Zvezde Granda“

Jelena Karleuša tražila je od Saše Popovića da se uklone snimci s Jutjuba na kojima ona prva napada Viki Miljković,  koja zbog toga ispada žrtva u očima gledalaca.

Zbog više negativnih komentara i prozivki na društvenim mrežama na njen račun, „mala od skandala“ je zamolila direktora „Granda“ za pomoć jer smatra da je neko namjerno minira. Naš izvor blizak pjevačici rekao nam je da Karleuša sumnja da te isječke na You Tubeu postavljaju obožavaoci Viki Miljković.

- Jelena je rekla Saši da bi ona voljela da se uklone snimci iz emisija „Zvezde Granda“ s You Tubea na kojima se čuje kako ona prva napada Viki. Nije riječ o cijelim emisijama, nego o dijelovima koje je neko namjerno isjekao tako da djeluje da Jelena udara na Miljkovićevu i vrijeđa je, iako ni ona njoj ne ostaje dužna. Te snimke su gledaoci postavljali na svoje privatne kanale, pa Karleuša traži od Saše i „Granda“ da oni, kao vlasnici autorskih prava reaguju i uklone ih s You Tubea

- Svakodnevno je vrijeđaju fanovi Viki Miljković na društvenim mrežama, a Jelena je ubjeđena da su oni i postavili te snimke. Saša joj je poručio da će to prijaviti You Tubeu i savjetovao joj da se ne obazire na takve stvari - rekao je naš izvor.

Kako saznajemo, Karleuši je puko film prije dvije nedjelje nakon objavljivanja snimka na kojem se čuje da ona Miljkovićevoj kaže da je nebitna, a za sebe da je svjetska zvijezda.

- Za one koji pričaju o sebi u trećem licu jednine ima posebna dijagnoza - rekla joj je Viki, piše "Kurir Stars"

Ne propustite