Da bi dobila novac, trebala je biti 5 godina u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 mjeseca i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Zanimljivosti
Da bi dobila novac, trebala je biti 5 godina u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 mjeseca i zaradila 200 MILIONA DOLARA!
Janet Jackson 2012. godine se udala za katarskog milijardera Wissama Al Mana, a početkom januara na svijet je donijela njihovo prvo dijete, sina Eisa.

Svjetskim medijima odjeknula je vijest da se 50-godišnja Janet Jackson razvodi od milijardera , i to navodno zbog njegove ljubomore i opsesivne kontrole koju više nije mogla da trpi, piše “Telegraf“…

Janet i njen imućni suprug navodno su prije vjenčanja, koje su zvanično objavili u januaru 2012. godine, potpisali predbračni ugovor, u kom je navedeno da pjevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina.

Takođe, navedeno je da se cifra udvostručava ukoliko dobiju dijete, a poznato je da je pjevačica prije nešto više od tri mjeseca na svijet donijela sina Eisa.

Svim stranim medijima je upalo u oči da je poznata pjevačica, slučajno ili namjerno, porođajem koji se dogodio pred Novu godinu, ispunila baš sve obaveze iz predbračnog ugovora, a samo nekoliko mjeseci kasnije – zatražila razvod.

Da bude jasnije, da je do razvoda došlo prije isteka pete godine braka, Janet ne bi dobila ni dolara! A ovako…

Ipak, sa Janetine strane tvrde drugačije.

“Izgleda kao da je to trka za novcem, međutim, nije riječ o novcu. Janet nikada nije imala preduge veze. Brak nije za nju, ona nije za brak”, rekao je pjevačicin rođak.

I nešto ranije, izvor blizak Janet objasnio je kako se pjevačica ne slaže sa suprugovim konzervativnim shvatanjima:

“Ona voli da ima kontrolu. Al Mana joj je to oduzeo i nije bila sretna zbog toga. Želi da opet bude ona stara Janet Jackson, a ne gospođa Wissama Al Mana.”

Napominjemo, njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko milijardu dolara, dok je Janet Jackson “teška” 150 miliona dolara. Za sada!

Ne propustite