CECA OČAJNA ZBOG VELJKA, tvrdi da je NEVIN i da je samo branio druga!

Aktuelno
CECA OČAJNA ZBOG VELJKA, tvrdi da je NEVIN i da je samo branio druga!
Pjevačicin sin dao je iskaz u Laktašima i objasnio šta se dogodilo u ponedjeljak, kada je sa grupom mladića učestvovao u tuči.

Pjevačicin sin dao je iskaz u Laktašima i objasnio šta se dogodilo u ponedjeljak, kada je sa grupom mladića učestvovao u tuči.

Podsjećamo, Veljko je utorak saslušan u policiji gdje je dao iskaz o incidentu u koji je i on bio umiješan. 

Kada je čula za ovu vijest folk zvijezda Svetalana Ceca Ražantović odmah ga je pozvala. 

"Ceca je poludjela kad je čula da je njen sin ponovo učestvovao u tuči u Bosni. Milion puta mu je rekla da vodi računa kako se ponaša, da ne nasjeda na provokacije i da smiri strasti.Veljko je temperamentan i tjera po svom. On je mnogo vezan za društvo i zato je prošlog vikenda i nadrljao." - kaže izvor jednog srbijanskog portala, te dodaje: 

"Veljko bi život dao za svoje prijatelje. Najpre je pokušao da smiri situaciju između mladića koji su se zatekli na parkingu. U prvom trenutku nije izgledalo da će doći do tuče.Skočio je tek kad je video da je vrag odneo šalu, da je stvar ozbiljna i da je njegov drug u opasnosti. Samo je želeo da ga zaštiti. Veljko je kasnije rekao Ceci da to nije bilo ništa strašno i da se ne brine, ali ona se kao i svaka majka uplašila."

Veljko je na saslušanju policiji rekao daje on na mjesto masovne tuče došao autom ako bi izvukao druga i da nije učestvovao. 

 

 

Ne propustite