Odgovorite na ovo prosto pitanje i saznajte da li ste psihopata

E buraz
Odgovorite na ovo prosto pitanje i saznajte da li ste psihopata
Psihopate nije lako prepoznati, jer su pomješane u društvu i žive svakodnevni život.

Psihopate nije lako prepoznati, jer su pomješane u društvu i žive svakodnevni život. Nisu sve psihopate serijske ubice u konstantnoj potrazi za žrtvama. Njihov glavni strah je da ne budu uhvaćeni i kažnjeni. Oni ne mogu da razlikuju dobro od lošeg, nepoznata su im ljudska osjećanja i društvene moralne vrijednost, ne razmišljaju previše o ljudima iz njihovog okruženja, čak ni o supružnicima ili djeci.

Sumnjate da vam je kolega psihopata? Zjevnite pred njim i znaćete istinu

Ukoliko psihopata uopšte nešto osjeća, onda su to emocije najpliće vrste. On čini bizarne i samo-destruktivne stvari zato što je potpuno imun na posljedice koje bi normalnog čovjeka ispunile osjećanjima srama ili griže savjesti. Ono što bi drugi u tom smislu smatrali katastrofom, za njega predstavlja samo jednu malu nezgodu ili sitnicu.

Ovo je pravi psihološki test.


Priča počinje ovako: Djevojka je na sahrani svoje majke upoznala mladića, koga prije toga nije znala. Odmah je shvatila da je momak nevjoravatan, baš onakav kakvog je zamišljala i u koga bi voljela da se zaljubi. Bilo joj je krivo jer nije uspjela da uzme njegov broj. Nekoliko dana kasnije, djevojka je ubila svoju sestru.

Pitanje: Šta je djevojku motivisalo da ubije sestru?

Odgovor se nalazi na sljedećoj stranici:

 

Ne propustite