Monstrum koji je ubio malu Anđelinu (3) bez trunke kajanja: Očajna majka imala je samo jedno da mu kaže!

Region
Monstrum koji je ubio malu Anđelinu (3) bez trunke kajanja: Očajna majka imala je samo jedno da mu kaže!
Vladica Rajković (28) koji je brutalno silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović (3), juče je osuđen na 40 godina zatvora.

Vladica Rajković (28) koji je brutalno silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović (3), juče je osuđen na 40 godina zatvora. Prilikom izricanja presude, Rajković nije pokazao ni trunku kajanja, i to je dodatno šokiralo sve prisutne, naročito nesrećnu i neutješnu majku Danijelu.


– Jedina pravedna kazna za za ubistvo mog deteta je smrtna kazna. Htela sam ubici oči da iskopam, ali su me stražari sprečili – rekla je poslije izricanja presude Vladici majka Danijela Stefanović iz Vratarnice.

Majka je očajna:

– Zar niko ne pomišlja da će ovakav krvnik izaći iz zatvora i ubiti još neko dete! Muka mi je kad vidim kako hladno sve prihvata i ko zna šta smišlja! Moje dete je izmrcvario, creva mu je prosuo i u grob otpremio, a on će iz zatvora izaći kad-tad – ogorčena je Danijela.

Monstrum je, podsjetimo, 18. juna u Vratarnici ubio komšinicu Draganu Stanković i njeno tijelo bacio u Timok. Policija ga je privela na saslušanje, ali je on uspio da obmane poligraf, pa je odmah pušten. To je bila fatalna greška koja je malenu Anđelinu koštala života, koju je zvjerski silovao i ubio dvadesetak dana kasnije,prenosi Srpski Telegraf.


Tokom silovanja joj je rasporio međunožje, a vrištanje i otimanje nesrećnog djeteta ga je izbezumilo,  pa je kamenom bukvalno smrskao glavu djevojčici. Posle zločina je mirno otipao kući i presvukao se. Uhapšen je dva sata kasnije.

– Sud nije prihvatio odbranu okrivljenog, kada je negirao zločin nad malom Anđelinom. Branilac je čak zatražio olakšavajuće okolnosti za klijenta, što je sud odbio. Pokušao je da umanji krivicu time što Rajković nije bio najprisebniji dok je izvršavao gnusan zločin, već pod dejstvom alkohola.

Včadica Rajković osuđen je na 40 godina zatvora, što je maksimalna moguća kazna prema našim zakonima.

Ne propustite