Uz ove SAVJETE riješite se nadutosti u STOMAKU

Zdrav život
Uz ove SAVJETE riješite se nadutosti u STOMAKU
Provjerite kako se na prirodan način boriti protiv ovog neugodnog osjećaja.

Kod nadutosti imamo stalan osjećaj zasićenosti u stomaku, a uzroci mogu biti različiti, poput zadržavanja zraka, nakupljanja tekućine ili višak masti na stomaku. Provjerite kako se na prirodan način boriti protiv ovog neugodnog osjećaja.

Masaža

Lezite na leđa i stavite jednu ruku (desna ruka za žene, lijeva ruka za muškarce) iznad pupka. Stavite drugu ruku preko prve. Zatim radite kružne pokrete oko pupka. Učinite to 100 puta. Zatim ponovite još 100 puta, ali u suprotnom smjeru.

Čaj od metvice

Čaj od metvice oslobađa osjećaja nadutosti i uklanja neugodne plinove iz vašeg sistema. Neka ispijanje ovog čaja postane dio vaše svakodnevne rutine i u vrlo kratkom roku riješit ćete se ovog neugodnog osjećaja.

Vlakna

Pokušajte u prehranu ubaciti što više namrinica koje su bogate vlaknima. Od voća najviše bi trebali konzumirati jabuke, banane, naranče i jagode, a od povrća jedite što više mrkve i brokule.

Pijte puno vode

Nekad nadutost može biti uzrokovana zadržavanjem tekućine te iako zvuči kontradiktorno, ispijanjem više vode se zapravo možete boriti protiv toga! Kad pijete više vode, vaše tijelo otpušta tekućinu, što bi moglo dovesti do manje nadutosti.

Ne propustite