Tukao maloljetnu nevjenčanu suprugu, tokom hapšenja nasrnuo i na policiju

Region
Tukao maloljetnu nevjenčanu suprugu, tokom hapšenja nasrnuo i na policiju
Slobodanom Anovićem (23) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju maloljetnu, nevjenčanu suprugu Kristinu D. (17), ali i da je odgurnuo policajac koji je pokušao da ga uhapsi.

Slobodanom Anovićem (23) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju maloljetnu, nevjenčanu suprugu Kristinu D. (17), ali i da je odgurnuo policajac koji je pokušao da ga uhapsi.
Drama koja je kulminirala u selu Urovci kod Obrenovca, prekjuče prepodne, počela je u Kragujevcu odakle su i Slobodan i njegova mlada izabranica.

- Slobodan i maloljetnica su se upoznali i on je riješio da je oženi, iako ona još nema 18 godina. Njen otac se usprotivio toj vezi, braku svoje ćerke sa sedam godina starijim momkom. Ipak, uprkos očevom negodovanju, maloljetnica je otišla kod Slobodana i zajedno su živjeli u Kragujevcu - kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Međutim, prema informacijama do kojih se došlo u istrazi, Slobodan je svoju mladu nevjenčanu suprugu počeo da maltretira, tuče, a glasine o tome su stigle i do njene porodice.

- Vjerovatno da se Slobodan uplašio reakcije oca Kristine D, jer je tukao njegovu ćerku, pa je odlučio da se na kratko sklone iz Kragujevca. Otišli su u selo Urovci kod Obrenovca, gdje djevojka ima tetku - dodaje naš izvor.

Ali, to što su promijenili mjesto boravka nije doprinijelo promjeni ponašanja Slobodana Anovića. Nastavio je da tuče svoju nevjenčanu suprugu.

- Udarao ju je gdje god je stigao. Po tijelu, glavi, nanio joj je povrede vilice. I dok je djevojka krvarila, jecala od bolova, tetka koja nije mogla da gleda golgotu koju preživljava Kristina D, u ponedjeljak prepodne o svemu je obavijestila policiju - kaže naš izvor.

Ubrzo poslije tetkinog poziva, ispred dvorišta njene kuće u Urovcu došla je patrola policije. Čim je ugledao pripadnike MUP-a, Slobodan je počeo da bježi, ali ga je kod šupe u dvorištu sustigao policajac. Nasilnik se opirao, odgurno je policajca koji je pokušao da ga zaustavi i stavi mu lisice na ruke i pobjegao.

Nasilnik je uhapšen poslije jednodnevne potrage i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati zbog sumnji za da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode i napad na policajca.

Poslije bjekstva nasilnika, maloljetnu djevojku su pregledali ljekari i konstatovali da ima teške povrede. O svemu je obaviješten i njen otac, koji je stigao otac iz Kragujevca i preuzeo je dalju brigu o ćerki.

(blic.rs)

Ne propustite