Sad smo sve vidjeli: Otac sakrio heroin u djetetove gaće, policajci ZANIJEMILI KADA SU VIDJELI!

Region
Sad smo sve vidjeli: Otac sakrio heroin u djetetove gaće, policajci ZANIJEMILI KADA SU VIDJELI!
Pančevačka policija ostala je u šoku kad je u donjem vešu maloljetnog dječaka pronašla oko 80 grama heroina.

Pančevačka policija ostala je u šoku kad je u donjem vešu maloljetnog dječaka pronašla oko 80 grama heroina. Naime, droga je otkrivena tokom rutinske saobraćajne kontrole 26. marta u krajsleru kojim je upravljao Dragan J. (57).

– Policija je zaustavila automobil u kojem je bio otac s dvojicom maloletnih sinova, od 13 i 12  godina. Na mestu suvozača sedeo je stariji dečak, dok je na zadnjem sedištu bio njegov godinu dana mlađi brat. Pretresom automobila i putnika, u gaćama trinaestogodišnjaka pronađena je kesica u kojoj su bila dva paketića sa 75.6 grama heroina – priča sagovornik “Srpskog telegrafa”.

Prema njenim riječima, policija je odmah reagovala i odvela u policijsku stanicu oca i njegove sinove.

– Narkotici su odmah zaplenjeni, a u toku su veštačenja da bi se utvrdilo da li je zaista reč o heroinu. Protiv Dragana J. biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, a on je zajedno sa sinovima pušten kući – objašnjava izvor.

Dragan J. se tereti za neovlašćeno držanje narkotika.

- Za ovo krivično delo zaprećena je novčana kazna ili zatvorska kazna do tri godine. Međutim, prema zakonu, moguće je i da osumnjičeni bude oslobođen – dodaje sagovornik.

Ne propustite