PUCNJAVA KOD LAKTAŠA: U incidentu sudjelovao i sin Cece Ražnatović!?

Crna hronika
PUCNJAVA KOD LAKTAŠA: U incidentu sudjelovao i sin Cece  Ražnatović!?
Policijskoj stanici Laktaši večeras oko 20. 30 prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba između više lica na parkingu na ulazu u Laktaše

 Policijskoj stanici Laktaši večeras oko 20.30 sati je prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba više osoba na parkingu na ulazu u Laktaše, potvrdila je Feni glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Banja Luka Marija Markanović.

Dolaskom policije na mjesto događaja nisu zatečeni učesnici ovog sukoba, a nezvanično se sazanaje da je bilo i pucnjave, dok svjedoci tvrde da je na mjestu prijave događaja viđen i Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, koga je Haški tribunal 1997. optužio za ratne zločine, ali suđenje nije dočekao jer je tri godine kasnije ubijen.

Navodno, svjedoci događaja tvrde da je Veljko Ražnatović, koji pohađa studije na jednom od banjalučkih fakulteta, pucao iz vatrenog oružja, ali u policiji ove informacije nisu zasad potvrdili.

Markanović je rekla da je u toku preduzimanje operativnih i istražnih mjera i radnji s ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave.

Također, o početnim saznanjima obaviješteno je i Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Ne propustite