Mislili da je oteta: Nakon dva mjeseca pronašli je u - ormaru

Svijet
Mislili da je oteta: Nakon dva mjeseca pronašli je u - ormaru
Loretta Norvell (17) iz Ohia nestala je početkom godine.

Loretta Norvell (17) iz Ohia nestala je početkom godine. U dogovoru s dečkom i njegovom obitelji skrivala se 2 mjeseca. Mnogi sumnjaju na obiteljsko nasilje.

Troje odraslih te maloljetnik uhićeni su pod optužbom da su sudjelovali u bježanju te skrivanju 17-godišnje Lorette Norvell. Nakon dva mjeseca traganja pronađena je - u ormaru. 

Zbog sporne izjave nakon pronalaska, vjerojatno će i nju procesuirati. Nestanak Lorette Norvell iz kuće u kojoj je živjela s roditeljima prijavljen je sredinom siječnja. Obitelj je bila problematična, ali nitko se nije nadao ovakvom potezu uskoro punoljetne Lorette. Djevojka je pronađena nakon točno 2 mjeseca, prema izvještaju policije, dobrog zdravlja i neozlijeđena, a vrijeme je provela u ormaru u kući obitelji svoga dečka, prenosi Daily Mail. 

Policija je optužila majku Lorettina dečka, Lauru Stephens, za pomaganje u bježanju i ometanje istrage. Ona ju je navodno pričekala ispred kuće u noći bijega i odvezla kod svoje sestre. Supružnici Bryant u Middletownu uspješno su je skrivali 2 mjeseca, a također su uhićeni, kao i Lorretin dečko (17).  

- Svi su znali da je tražimo, a neki ljudi namjerno su skrivali informacije i lagali, stoji u izjavi šefa policije Arthura Scotta koji je i s javnošću podijelio Lorretine prve riječi nakon pronalaska - izjavila je da je razočarana što su je pronašli. ž

Nije poznato zašto je pobjegla i toliko dugo se skrivala, no vjeruje se da je htjela ostati tamo dok ne napuni 18 godina, a onda otići iz grada. U zadnjih sedam godina policija je u kuću kod Norvella pozivana čak 38 puta, a često ih je posjećivala i socijalna služba pa se vjeruje da je djevojka itekako imala razloga pobjeći.

Ne propustite