Uzroci raka koji se kriju od javnosti: Ovih 10 stvari nas TRUJU SVAKI DAN!

Zdrav život
Uzroci raka koji se kriju od javnosti: Ovih 10 stvari nas TRUJU SVAKI DAN!
Postoji deset uzroka raka koje najverovatnije krije farmaceutska industrija koja pokušava da zaradi od ove bolesti.

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima

Najveći broj slučajeva raka dojke se manifestuje u gornjem kvadrantu, blizu pazuha, što je upravo ono mjesto gdje najčešće primenjujemo dezodoranse pune aluminijuma. Najbolje je da koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Otrovna kozmetika

Koža je naš najveći organ, a tretiramo je raznim peraparatima koji u sebi sadrže petrolej i katran. Ove toksične supstance bez problema prolaze kroz kožu do krvotoka i stvaraju preduslove za nastanak ćelija raka. Počnite da primjenjujete domaću kozmetiku kako biste spriječili nastanak raka.

5. GMO proizvodi

GMO proizvodi poput GMO soje i proizvoda od te iste soje znaju da budu veoma opasni pošto sadrže hemaglutinin, supstancu koja zgrudvava crvena krvna zrnca. Uvijek prije kupujte organsko mlijeko nego sojino.

6. Vještački zaslađivači

Vještačke vrste zaslađivača ubrzano podižu nivo insulina u organizmu. Naročito su opasni sokovi koji sadrže velike količine ovih vještačkih zaslađivača, ali i boju karamel koja je poznati karcinogen. Povećavaju kiselost organizma, što omogućava ćelijama raka da se još više namnože.

 

------ >

Ne propustite