Angelina ga uništila: Za 3 mjeseca se osušio, nove slike Brada Pitta šokirale svijet! (FOTO)

Show
Angelina ga uništila: Za 3 mjeseca se osušio, nove slike Brada Pitta šokirale svijet! (FOTO)
Nakon što je potvrđeno da se razvode Angelina Jolie i Brad Pitt, slavni glumac se veoma rijetko pojavljuje u javnosti a njegove nove fotografije koje su prekjuče snimljene u Los Anđelesu su šokirale sve.

Nakon što je potvrđeno da se razvode Angelina Jolie i Brad Pitt, slavni glumac se veoma rijetko pojavljuje u javnosti a njegove nove fotografije koje su prekjuče snimljene u Los Anđelesu su šokirale sve. Brad je drastično smršao i kako konstatuju američki mediji, izgleda kao čovjek kojem su potonule sve lađe.


Od septembra 2016. kada je potvrđeno da se Brad i Angelina razvode, Pit je, po riječima njegovih prijatelja, prošao kroz pravi pakao, i skroz se povukao u ilegalu. Izbjegao je sve velike događaje u Holivudu, a jedini izuzetak je bila dodjela “Zlatnog globusa” koja je održana 8. januara, i tada je Bred poslednji put snimljen u javnosti.

brad

Međutim, nove slike su zapanjile sve, jer Pit je za nepuna tri mjeseca propao i ne liči na sebe. Iako je svima prva pomisao bila da se Bred sprema za neki novi film, to, ovoga puta nije slučaj. Inače, kako tvrde ljudi bliski holivudskoj zvijezdi, Bred se svakog dana zaključava u svoj umjetnički studio i po 15 sati se bavi vajarstvom.

brad1brad3

Ne propustite