Sanjala o svadbi kad se vrati, a dolazi u kovčegu: Otišla na usavršavanje u Rumuniju, stradala pod točkovima sumanutog vozača!

Crna hronika
Sanjala o svadbi kad se vrati, a dolazi u kovčegu: Otišla na usavršavanje u Rumuniju, stradala pod točkovima sumanutog vozača!
Irena Ilić (27) poginula je jučer u pogonu fabrike "leoni" u rumunskom gradu Pitešti, kada je na nju autom naleto dvadesetdvogodišnji kolega dok su bili na pauzi u krugu dvorišta.

Irena Ilić (27) poginula je jučer u pogonu fabrike "Leoni" u rumunskom gradu Pitešti, kada je na nju autom naletio dvadesetdvogodišnji kolega dok su bili na pauzi u krugu dvorišta.

U ovoj nesreći je povrijeđeno 5 osoba. 

Slavoljub Ilić, otac nastradale djevojke je u šoku posle iznenadne tragedije koja se dogodila:

"Ujesto da je udajemo, mi ćemo je sahraniti. Bol mi lomi dušu. Ne mogu da pričam od tuge. Očekivali smo da će se uskoro vratiti u Srbiju, a zadesila nas je vest koju ne znam kako ćemo se oporaviti-" – rekao je Ilić.

Cijela porodica je u šoku, svi su radovali Ireninom novom poslu  i boljim uslovima, a nastradala je ni kriva ni dužna.

irena1

Andreas Karamelea, koji je autom ubio jednu, a povrijedio još dvije osobe, ima dosije u policiji od ranije, navode rumuski mediji. 

"Mladić je hteo da se pokaže pred radnicama. Hteo je da drifuje sa autom ipravi krugove pod ručnom. u jednom trenutku dostigao je brzinu od 80kilometara na sat i tada je izgubio kontrolu." – ispričao je jedan od očevidaca.

Da bi izbjegao kamion, on je udario u ogradu iza koje je oko 60 radnika bilo na pauzi. 

Irena je podletjela pod auto i preminula na licu mjesta. 

Druga verzija priče je da je Rumun namjerno vozilom udario u masu radnika, jer je prethodno u istoj firmi dobio otkaz, međutim iz Leonija su demantovali ove navode.

Ne propustite