Slavni fudbaler prvi put progovorio o gubitku žene i slomio se pred kamerama

Druga strana sporta
Slavni fudbaler prvi put progovorio o gubitku žene i slomio se pred kamerama
Čuveni fudbaler Rio Ferdinad je nakon dvije godine ćutanja odlučio da progovori o gubitku supruge.

Čuveni fudbaler Rio Ferdinad je nakon dvije godine ćutanja odlučio da progovori o gubitku supruge. U dokumentarnom filmu "Being Mom and Dad" slavni fudbaler se sasvim slomio.

Riova supruga Rebeka Elson preminula je prije dvije godine nakon kratke borbe sa rakom dojke. Imala je samo 34 godine. Ostavila je supruga i troje djece, dva sina i ćerku.
 
"Imao sam divan život. Savršenu ženu i troje divne djece. I odjednom BANG! Volio sam je više od života. Nema je, a ja mislim da sve u vezi sa djecom radim pogrešno. Najteže mi je kada djeca ćute i ne žele da mi kažu šta ih muči. Trudim se da puno razgovaram sa njima, ali oni su još tako mali", rekao je fudbaler novinarima i rasplakao se. 
 
 fudbaler-2
Fudbaler je priznao da je ostao bez najveće podrške u životu, da mu se dogodio najgori mogući scenario i da ni on ne može još da shvati u kojoj se situaciji našla njegova porodica.

"Sad radim ono što  nisam nikada. Doslovce, preturam po sjećanju, prizivam trenutke u kojima smo ona i ja bili srećni", rekao je fudbaler i dodao da mu je od velike pomoći bio razgovor sa porodicama kojima se dogodila slična stvar. 


Otkrio je da je nakon njene smrti često pomišljao na samoubistvo, mnogo je pio, ali su mu upravo razgovori sa očevima poput njega pomogli da shvati da mora da nastavi dalje.
 
Rebeka se prvi put sa kancerom dojke suočila 2013. godine. Nakon tretmana on se sasvim povukao. Međutim, poslije dvije godine se vratio. Supruga sportiste nije uspjela da se izbori sa ovom opakom bolešću,prenosi Blic.

fudbaler-3

Ne propustite