OSTAVILA DEVETERO DJECE KAKO BI SA JEDNIM SINOM BILA U VEZI: "On je ljubav mog života i ništa nas neće zaustaviti"

Šokantno!
OSTAVILA DEVETERO DJECE KAKO BI SA JEDNIM SINOM BILA U VEZI: "On je ljubav mog života i ništa nas neće zaustaviti"
Majka i sin, koji su objavili da su ludo zaljubljeni još od kada su se prvi put sreli poslije 18 godina, proglašeni su krivim za incest i osuđeni su na uslovnu kaznu od tri godine.

Majka i sin, koji su objavili da su ludo zaljubljeni još od kada su se prvi put sreli poslije 18 godina, proglašeni su krivim za incest i osuđeni su na uslovnu kaznu od tri godine.

Monika Mares (37) iz Novog Meksika dala je svog sina Kaleba Petersona (20) na usvajanje. Međutim, kada su se ponovo sreli zaljubili su se i od tada su u vezi.

Oni su uhapšeni u februaru 2016. godine kada ih je komšija prijavio zbog incesta.

Par je potpisao sporazum o priznanju krivice, a dobili su tri godine uslovno, od čega će polovinu biti pod nadzorom.

Oni takođe u skladu sa tim sporazumom moraju da budu razdvojeni jedno od drugog na godinu i po dana.

Par je bio optužen za incest, krivično djelo četvrtog stepana u Novom Meksiku, 25. februara kada je došlo do incidenta pa ih je komšija prijavio vlastima.

Podignuta je optužnica, a oni su pušteni na slobodu pod uslovom da borave daleko jedan od drugog.

Moniki nije bilo dozvoljeno da viđa svojih devetero djece, a nije jasno ko je za to vrijeme brinuo o njima. Međutim, kada je uhapšena, Monika je izjavila da je spremna da se odrekne svoje djece samo da bi bila sretna sa svojim sinom u ljubavi.

Oni su trebali da budu osuđeni na kaznu zatvora od 18 mjeseci, ali okružni tužilac je predložio poseban tretman jer nisu ranije imali problema sa zakonom.

Par je međutim ranije izjavio da ih ništa neće spriječiti da imaju seksualni odnos. Oni su se povezali preko Facebooka, nakon što je Kaleba majka dala na usvajanje.

Istakli su da su spremni da rizikuju sve samo da bi bili zajedno, prenosi Daily Mail. Također su pokušali da u javnosti podignu svijest o genetskoj seksualnoj privlačnosti (GSA) i vezama koje se rađaju iz toga.

36e86c3c00000578-3725551-image-a-40-1470412265488

GSA podrazumjeva seksualnu privlačnost između bliskih rođaka, kao što su brat i sestra, polubrat i polusestra, roditelja i njihovog potomstva. Prvog i drugog rođaka, koji se prvi put upoznaju kao odrasli.

– On je ljubav mog života i ne želim da ga izgubim. Moja djeca ga vole, cijela porodica takođe. Ništa ne može da stane između nas, ni sudovi, ni zatvor. Moram da budem sa njim, kada izađem iz zatvora iselićemo se u državu koja će nam dozvoliti da budemo zajedno – rekla je Monika.

Incest je zločin u svih 50 država SAD, ali specifičnost zločina kao i kazne variraju od države do države. Par je ljubavnu vezu započeo krajem 2015. godine. Monika Mares je imala 16 godina kada je rodila Kaleba Petersona i odlučila je da da bebu na usvajanje.

Sreli su se ponovo poslije 18 godina, kada je Peterson proveo prvi Božić sa svojom biološkom majkom. Par je ubrzo razvio romantičnu vezu i njihov odnos je postao seksualne prirode poslije samo nekoliko nedjelja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Ne propustite