Jedna od najpoznatijih glumica prošlog vijeka Gabriela Spanić danas izgleda ovako

Show
Jedna od najpoznatijih glumica prošlog vijeka Gabriela Spanić danas  izgleda ovako
Krajem prošlog vijeka Gabriela Spanić bila je jedna od najpoznatijih glumica u latinoameričkim sapunicama i velika zvijezda i na Balkanu, ponajviše zahvaljujući ulozi u seriji Zlobnica.

Krajem prošlog vijeka Gabriela Spanić bila je jedna od najpoznatijih glumica u latinoameričkim sapunicama i velika zvijezda i na Balkanu, ponajviše zahvaljujući ulozi u seriji Zlobnica.

 
Njena prirodna ljepota međutim, posljednjih godina, narušena je velikim brojem plastičnih opreacija kojima se Gabrijela podvrgla. Kako su ranije prenijeli južnoamerički mediji, 43-godišnja glumica se užasava starenja i posljednjih osam godina čak i ne slavi svoj rođendan.

gabrijela-spanic
Mnogo prašine u Meksiku podigli su njeni make up tutorijali koje je postavljala na svoj Instagram, a na kojima se izbliza vidi njeno lice i nedostatak ikakvih bora na njemu. Tada su je optužili da je botoksom i opreacijama uništila sebe. Ona je na ove prozivke odgovorila, rekavši u jednom intervju: “Bilo je milion komentara na tu temu, od kojih je 15, 20 bilo baš zlobno i mnogi su govorili kako izgledam čudno. Sa druge strane bilo je i onih koji su pisali da na meni ne vide ništa neobično, čak ni boru. Sve to me je nasmijalo“, objašnjava Gabriela.

gabriela-spanic


Dodala je i da se nikada u životu nije podvrgla plastičnim operacijama, osim kada je u takmičenju za Miss Venecuele, u kom je učestvovala 1992. godine, uklonila neke nabore na koži,prenosi tracara.com.

“Mnogi su pričali stvari koje su me povrijedile i uticale na mene, ali došlo je vrijeme kada morate pogledati iza dobrog i zlog. Ja stojim ovdje i hrabra sam, zato se nemojte kačiti sa mnom jer ću pustiti kandže”, rekla je glumica u stilu prave zlobnice.

gabrijela
Karijeru je započela 1989. godine kao statista u serijama, a najveću poplarnost stekla je u telenoveli La Usurpadora koja se prikazivala 1998. godine, ali već tri godine nije dobila nijedu ulogu u serijama.

Da li se i koliko Gabriela promijenila, procjenite sami.

Ne propustite