KRVAVA TUČA U ČAPLJINI: Marko ranio nožem u stomak Zorana

Crna hronika
KRVAVA TUČA U ČAPLJINI: Marko ranio nožem u stomak Zorana
Pacijent Z. P. (1983) smješten je na Kliničkom odjelu za abdominalnu hirurgiju Klinike za hirurgiju SKB Mostar i stabilnog zdravstvenog stanja - kazali su nam u toj zdravstvenoj ustanovi.

Tuča koja je izbila jučer ispred bilijar kluba ispred tržnog centra u Čapljini imala je krvav i zamalo fatalan ishod, javio je Faktor.ba.

Naime, Marko M. (26) iz Čapljine, tokom fizičkog obračunu je Zorana P. (34), također iz Čapljine, ranio nožem u stomak. Zoran je kolima Hitne pomoći prebačen u CUM SKB Mostar gdje je hitno operisan.

- Pacijent Z. P. (1983) smješten je na Kliničkom odjelu za abdominalnu hirurgiju Klinike za hirurgiju SKB Mostar i stabilnog zdravstvenog stanja - kazali su nam u toj zdravstvenoj ustanovi.

Njegov napadač je uhapšen i zadržan u policiji, gdje je u toku kriminalistička obrada. Dežurni tužilac za Faktor je potvrdio da će privedena osoba danas biti predata Tužilaštvu na ispitivanje.

S obzirom na to da policija još radi na prikupljanju dokaza, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu još nije stigao u Tužilaštvo, pa tužilac još nije dao tačnu pravnu kvalifikaciju djela, ali pretpostavlja se da se radi o pokušaju ubistva.

Ne propustite