Pretrpjela teške batine i prijetnje nožem, a onda je svom suprugu skuhala kafu i pozvala policiju

Region
Pretrpjela teške batine i prijetnje nožem, a onda je svom suprugu skuhala kafu i pozvala policiju
Preplašena J.G. koja je zadobila lakše povrede je molbama uspjela da umilostivi i smiri nevjenčanog supruga, a zatim skuhala kafu koju su zajedno popili.

Policija u Kosjeriću uhapsila je I.R. (34) iz ovog mjesta koji je pretukao nevjenčanu suprugu J.G. (37), sa kojom je zajedno živio, i prijetio joj da će je ubiti kuhinjskim nožem.
Poslije batina koje je pretrpjela žena je svom partneru skuhala kafu.

Prema saznanjima „Blica“, Kosjerac je u porodičnoj kući, iz još uvijek nepoznatih razloga, dva puta ošamario svoju životnu saputnicu, a potom je brutalno odvukao u drugi kraj prostorije gdje je dohvatio nož i prijetio da će je zaklati.

Preplašena J.G. koja je zadobila lakše povrede je molbama uspjela da umilostivi i smiri nevjenčanog supruga, a zatim skuhala kafu koju su zajedno popili. Potom je I.R. napustio kuću poslije čega je žena pozvala policiju i prijavila nasilje.

Kosjerac je ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Kako nam je potvrđeno u Osnovnom tužilaštvu u Požegi, I.G. je sproveden u Okružni zatvor u Užicu odakle će danas biti izveden pred sud gde će biti izveden pred sudiju za prethodni postupak.

(blic.rs)

Ne propustite