"Ti si hendikepirani idiot i budala": Lukas BRUTALNO izvrijeđao kolegicu, a onda je tek nastao HAOS!

Show
"Ti si hendikepirani idiot i budala": Lukas BRUTALNO izvrijeđao kolegicu, a onda je tek nastao HAOS!
Nada Topčagić napravila je totalni haos kao tajanstveni član u žiriju"Zvezda Granda" kada je ušla u sukob sa Acom Lukasom, koji ju je brutalno izvrijeđao.

Nada Topčagić napravila je totalni haos kao tajanstveni član u žiriju"Zvezda Granda" kada je  ušla u sukob sa Acom Lukasom, koji ju je brutalno izvrijeđao.

Sve je počelu u trenutku kada je Nada zamjerila Lukasu i Karluši da od "Zvezda Granda" prave rijaliti i na taj način sebe promovišu. 

"Šta tebe boli đ*ka šsta ja radim? Alo, bre! Popović ovde dovodi bolide da nas prozivaju, namerno. Dovodiš hendikepirane, moždane idiote i iskompleksirane budale koje će ovde da prozivaju mene i Karleušu! Ja više neću da razgovaram sa njima." - rekao je Lukas. 

Nastavak suloba spriječio je Saša Popović. 

No, Nada je pred sami kraj otkrila svoj identitet, kada je Saša zatražio od nje da otpjeva Lukasovu pjesmu. 

"Sva moja pesma je od bola, a ta je pesma život moj... Ajmo, rukice gore! Jao Nado, kretenu, kakve rukice, sad si sve uprskala! Ne mogu da verujem da me ovo ofiralo. Ljudi, da li je moguće? Sad moramo sve ponovo, celu emisiju od početka."- rekla je Topčagićeva, a onda je cijeli studio počeo da skandira njeno ime.

Na kraju emisije Lukas joj se izvinio za uvrede.

 

 

 

Ne propustite