Ima 70 godina i izgleda fantastično: Je li ovo najzgodnija baka na svijetu?

Zanimljivosti
Ima 70 godina i izgleda fantastično: Je li ovo najzgodnija baka na svijetu?
Peggy Hilbert je 70-godišnja osobna trenerica i instruktorica aerobika iz Floride koja svojim fit izgledom oduševljava javnost.

Peggy Hilbert je 70-godišnja osobna trenerica i instruktorica aerobika iz Floride koja svojim fit izgledom oduševljava javnost, prenosi DailyMail.


Peggy je oduvijek voljela sport, a najviše trčanje kojim se bavila u svojim 20-ima i 30-ima, no dizanjem utega počela se baviti tek u pedesetim godinama kada je, kako kaže, otkrila svoj poziv.

"Jako je važno ostati u formi i zdrav kako starite tako da možete ostati nezavisni i sretni", kaže Peggy.


"Kad kažem ljudima koliko imam godina uvijek razrogače oči jer ne mogu vjerovati i to je ono što me čini najsretnijom", rekla je.

"Ostajem mlađahna jer se osjećam mlado tijelom i duhom, te sam uvijek u toku s današnjom glazbom, vijestima i sportom. Većina mojih prijatelja su 15 do 20 godina mlađa od mene. Sve je u glavi", izjavila je,prenosi Index.

Peggy vježba sa svojim osobnim trenerom dva puta tjedno, svaki dan šeće i jede 6 malih obroka dnevno. Kaže kako se počela baviti bodybuildingom 2001. godine i kako je osvojila mnogo nagrada na ovim natjecanjima.

 

Ne propustite