STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Sudar tri vozila na ulazu u Srednje kod Sarajeva, povrijeđene izvlačili vatrogasci!

Crna hronika
STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Sudar tri vozila na ulazu u Srednje kod Sarajeva, povrijeđene izvlačili vatrogasci!
Povrijeđeni su vozilom Hitne pomoći upućeni na Kliniku urgentne medicine KCUS-a, a stepen povreda koje su zadobili još nije poznat.

Foto: Faktor.ba

Nesreća se dogodila u 18.50 sati, a učestvovala su vozila Alfa Romeo, BMW i Golf 2. Od siline udara, BMW je završio u jarku kraj ceste, javio je Faktor.ba.

Povrijeđeni su navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, potvrđeno je iz ovog kluba i oni su vozilom Hitne pomoći upućeni na Kliniku urgentne medicine KCUS-a.

Kako je navedeno na oficijelnoj Facebook stranici Bordo tima, nesreća se dogodila kada se grupa navijača vraćala sa današnje utakmice 22. kola BHT Premijer lige BiH u Tuzli.

O kako teškom sudaru se radilo svjedoči i činjenica da su prilikom izvlačenja unesrećenih učestvovali i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade KS, koji su morali sjeći vozila da dođu do povrijeđenih.

U toku je policijski uviđaj, a zbog ove nesreće, saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta M-18 potpuno je obustavljen.

Okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće bit će poznate nakon provedenih istražnih radnji.

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Olovo u mjestu Srednje, saobraćaj je potpuno obustavljen, saopćeno je iz BiHAMK-a.

.

 

 

Ne propustite