ŠPANSKA SERIJA: Srpska pjevačica PJEVALA biznismenu na svadbi, pa se UDALA za njega!

Show
ŠPANSKA SERIJA: Srpska pjevačica PJEVALA biznismenu na svadbi, pa se UDALA za njega!
Merima Njegomir pjevala je 2002. godina na svadbi Dragoljuba Markovića, a 13 godina kasnije udala se za njega.

Merima Njegomir pjevala je 2002. godina na svadbi Dragoljuba Markovića, a 13 godina kasnije udala se za njega.

Na ceremoniji poznatog biznismena, kada se vjenčavao s drugom suprugom Ljiljanom Marković, kum s mladoženjine strane bio je Zoran Đinđić, a s mladine lider LDP Čedomir Jovanović. 

merima1

A kako je došlo do toga da urednica muzićkog programa RTS bude angažovana na veselju, objasnio je lično Marković.

"Tačno je da mi je Merima pevala na svadbi i to po želji tadašnje mlade! Ona ju je lično pozvala jer je znala da ja volim Merimu i želela je da uveseli naše goste. U tome nema ništa čudno. Ona je pevačica i radila je skoro svakog vikenda na raznim proslavama. Bila je specijalna gošća i došla je sa čovekom sa kojim je u to vreme živela." - priča Marković za "Kurir".

"Merimu sam upoznao 15 godina pre nego što sam se drugi put oženio. Stanovao sam na Slaviji, gde je Merima živela sa tadašnjim suprugom Milanom. Oni su bili na četvrtom, ja na trećem spratu. Bili smo komšije i tako smo se sprijateljiji. Prema njoj sam počeo da gajim simpatije nekoliko godina nakon što se razvela. Splet okolnosti je učinio da se među nama dogodi nešto više. Iz poštovanja, o njoj mogu samo da kažem sve najlepše." - zaključuje biznismen.

Merima se udala za Markovića marta 2015. Pjevačica se nakon vjenčanja preselila kod biznismena na njegovo imanje u Surčinu, gdej su živjeli do augusta 2016, kada je odlučila da se razvede.

(Kurir.rs)

 

Ne propustite