POSLJEDNJI PUT VIĐEN U ČETVRTAK: U toku potraga za nestalim Jasminom Bešićem iz Bosanske Krupe

Crna hronika
POSLJEDNJI PUT VIĐEN U ČETVRTAK: U toku potraga za nestalim Jasminom Bešićem iz Bosanske Krupe
Majka se posljednji put s njim čula tu večer oko 22.15 ili 22.30 sati i više od njega nema ni traga ni glasa, niti znamo šta mu se moglo dogoditi - kazao je njegov sin Emirah Bešić.

Policijskoj stanici Bosanska Krupa prijavljen je nestanak Jasmina Bešića iz tog grada, koji je posljednji put viđen u četvrtak oko 21 sat kada je izašao iz kuće i više se nije vratio.

Kako je za Faktor kazao Jaminov sin Emrah, njegov otac je u četvrtak navečer otišao do štanda na kojem inače ova porodica prodaje voće i povrće, gdje je trebao prenoćiti i ujutro otvoriti štand, ali mu se te noći izgubio svaki trag.

- Majka se posljednji put s njim čula tu večer oko 22.15 ili 22.30 sati i više od njega nema ni traga ni glasa, niti znamo šta mu se moglo dogoditi - kazao nam je Bešić.

On je dodao da je jutros od 10 sati organizirana potraga u koju su uključeni policija, Civilna zaštita, porodica i građani, kao i ronioci koji pretražuju rijeku Unu.

Jasmin Bešić je prilikom odlaska iz kuće na sebi imao šarene hlače, crnu duksericu i plavu jaknu. Porodica moli sve koji raspolažu bilo kakvim informacijama da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili da pozovu na broj 122.

Ne propustite