Otkrili ko je pravi krivac: Djeca su mu prekinula intervju i tako je ovu porodicu upoznao cijeli svijet (VIDEO)

Zanimljivosti
Otkrili ko je pravi krivac:  Djeca su mu prekinula intervju i tako je ovu porodicu upoznao cijeli svijet (VIDEO)
Prošla su četiri dana kako je cijeli internet upoznao stručnjaka za političku situaciju u Sjevernoj i Južnoj Koreji i to samo zato jer su mu se djeca pojavila na videu dok je on davao važan intervju.

Prošla su četiri dana kako je cijeli internet upoznao stručnjaka za političku situaciju u Sjevernoj i Južnoj Koreji i to samo zato jer su mu se djeca pojavila na videu dok je on davao važan intervju koji je išao uživo na TV-u.

Robert Kelly i njegova supruga Kim Jung-A su nakon toga već puna četiri dana glavna tema o kojoj se prepričava, naročito o načinu na kojem je žena nespretno izvukla djecu iz sobe.

Ona za sve krivi svog supruga:

– Uglavnom zaključava vrata sobe, kada ima javljanja uživo. Ćerka je bila onako razigrana, jer je tog dana organizovana školska žurka – kaže Kim kroz smijeh.

U sobu u kojoj se odvijao intervju, prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion i potpuno iznenadila i stavila ostatak važnih političkih stvari u drugi plan, a potom se pojavio i njegov sin od osam mjeseci u hodalici.

Supruga je pratila prijenos na televiziji, ali je nažalost radi kašnjenja videa u programu kasno shvatila šta se dešava.

Utrčala je u kadar i izvukla djecu, a muž je kroz smijeh prokometarisaoo "ovo je moj život, čovječe".

Pogledajte video:

Ne propustite