SARAJEVO GRAD OPASNOG ŽIVLJENJA: Zbog dobacivanja djevojci nastala masovna tuča ispred kluba “Walter”

Crna hronika
SARAJEVO GRAD OPASNOG ŽIVLJENJA: Zbog dobacivanja djevojci nastala masovna tuča ispred kluba “Walter”
Tri muškarca teško su povrijeđena u tuči koja se desila ispred puba "Das ist Walter" u Sarajevu, saznaje Novi.ba

Tri muškarca teško su povrijeđena u tuči koja se desila ispred kluba "Das ist Walter" u Sarajevu, saznaje Novi.ba

Masovna tuča do koje je došlo u petak u ranim jutarnjim satima u sarajevskoj ulici ulici Valtera Perića na broju 16, završila je teškim povredama koje su zadobili Hodžić Muris i Anel Kožljak, navodno prijatelji sa osuđivanim kriminalcem Anelom Sejfovićem. 

muris-hodzic

Na slici: Hodžić Muris

 

Nakon obavljenog uviđaja na mjestu događaja policija je privela Mirzu Žigovića, Senada Jukića, Suada Uglješu, Muamera Helaća i Elvedina Teskeredžića, svi uposlenici zaštitarske agencije Sword, koji su pokušali da spriječe masovnu tuču i prema izjavama svjedoka nemilog događaja ne snose nikakvu krivicu.

Kako saznaje portal Novi.ba, tuču je sarajevskoj policiji prijavio Kožljak koji je kazao kako su on i njegovi prijatelji pretučeni, a medicinska pomoć im je ukazana u obližnjoj Općoj bolnici "Prim dr. Abdulah Nakaš". Policija je nakon dojave izašla na teren i tamo zatekla osobe koje su privedene na razgovor u policijsku stanicu Centar. 

Kako nezvanično saznajemo, dvije grupe muškaraca su se posvađale zbog djevojke koja je inače manje poznata manekenka a kojoj je jedan od momaka dobacivao, a zatim su izašli iz kluba i nastavili tuču na ulici.

Ne propustite