Bila je nestašna kao dijete, čak je dvojku imala iz vladanja, a danas je vragolanka koja iza sebe ima hrpu fanova (FOTO)

Show
Bila je nestašna kao dijete, čak je dvojku imala iz vladanja, a danas je vragolanka koja iza sebe ima hrpu fanova (FOTO)
"Bila sam nestašna, hiperaktivna, ta energija je izlazila na svaki mogući način. Više puta se iznerviram pa razbijem ogledalo, slomim neki prozor."

Milica pavlović je u emisiji "Subotom popodne" ispričala iskreno kakva je bila kao dijete. Ona je naime bila prava mala vragolanka koja je imala čak i smanjeno vladanje.

"Bila sam nestašna, hiperaktivna, ta energija je izlazila na svaki mogući način. Više puta se iznerviram pa razbijem ogledalo, slomim neki prozor. Kada mi kažu da idem da spavam, voljela sam da izađem iz kuće samo kako bih dokazala da mogu da izađem iako oni zaključaju vrata. Pošto sam bila jako mala, dođem do zastakljene terase, pa izbacim veliku stolicu, pa uzemem malu i pobjegnem", ispričala pjevačica koja se danas proovokativno nosi i po ukusu konzervativaca, pokazuje previše.

milica-2

Bilo kako bilo, iza Milice Pavlović stoji hrpa fanova, naročito kako je izašao njen novi album koji  je na Youtubeu najgledaniji u zadnje vrijeme.

Milica je otkrila da je, iako je bila odličan đak, u prvoj godini bila veoma problematična.

"Uvijek sam voljela da se družim sa dječacima, žene su mi bile dosadne. Uvijek sam izlazila sa muškarcima", rekla je pjevačica koja tvrdi da je i dalje solo.

Ne propustite