Srbija zgrožena obranom pedofila: "Anđelinu nisam silovao, slučajno sam joj stavio ruku među noge"

Region
Srbija zgrožena obranom pedofila: "Anđelinu nisam silovao, slučajno sam joj stavio ruku među noge"
On je tvrdio da je djevojčicu, koju je oteo s rođendana

Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica u Srbiji priznao je na početku suđenja na Višem sudu u Zaječaru da je odgovoran za smrt trogodišnje djevojčice Anđeline Stefanović koju je prošlog ljeta oteo s rođendana, ali je negirao da ju je ubio i silovao, piše Telegraf. 

On je tvrdio da je djevojčicu, koju je oteo s rođendana  u srpnju 2016. godine, nosio na ramenima te da su zajedno pali, negirajući navode optužnice – da ju je udario kamenom po glavi.

On je optužen da je djevojčicu odveo do šume udaljene oko 700 metara od prvih seoskih kuća i tu je u jarku silovao. Nakon toga, djetetu je, kako se sumnja, presudio udarcima kamenjem i rukama.

Osim toga, kako javlja Blic, Rajković je rekao kako djevojčicu nije silovao već joj je ruku slučajno zavukao u međunožje pa od tu potječu tragovi krvi. 

"Na moje pitanje odakle tragovi sperme utvrđeni biološkim nalazom na dva mjesta na njegovom donjem rublju, on je rekao da o tome da ne može govoriti jer "silovanja nije bilo"", ispričala je za Blic odvjetnica obitelji Stefanović Maja Atanasković.

Ne propustite