U CRIJEVIMA IMAMO 15 KG OTROVA KOJI TRUJU NAŠU KRV: Napravite ovu smjesu dok nije kasno!

Zdrav život
U CRIJEVIMA IMAMO 15 KG OTROVA KOJI TRUJU NAŠU KRV: Napravite ovu smjesu dok nije kasno!
Za liječenje od mnogih bolesti dovoljno je očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe oko 100 tona hrane i 40.000 litara

Za liječenje od mnogih bolesti dovoljno je očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe oko 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži oko 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada! Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenica je da su naša crijeva zaprljana, a to pokazuju česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počev od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

 

(Kurir.rs)

Ne propustite