ŠOKANTAN SNIMAK: Uz jutarnju kaficu na splavu na Dorćolu šmrkali kokain

Region
ŠOKANTAN SNIMAK: Uz jutarnju kaficu na splavu na Dorćolu šmrkali kokain
Snimak koji pokazuje drogiranje mlađeg muškarca, povlačenja crte kokaina, čitalac je dostavio "Blicu". Šokantan video-zapis je sačinjen na Dorćolu, pored Dunava, gotovo u centru Beograda u subotu prije podne

Zasad neidentifikovani gost šmrkao je kokain potpuno opušteno na terasi jednog splava na Dorćolu u Beogradu.

Mladić je bez ikakve bojazni u subotu u jutarnjim satima usred ispijanja kafe sa prijateljem povukao crte kokaina ne obazirući se na druge posjetioce splava, koji su sve to također posmatrali kao nešto normalno (?!)

Snimak koji pokazuje drogiranje mlađeg muškarca, povlačenja crte kokaina, čitalac je dostavio "Blicu". Šokantan video-zapis je sačinjen na Dorćolu, pored Dunava, gotovo u centru Beograda u subotu prije podne.

U to vrijeme na šetalištu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" uobičajeno su sportisti, trkači, biciklisti ili babe ili dede koji šetaju male unučiće. Na splavovima obično sjedi društvo koje se okupilo na subotnjoj kafi ili roditelji koji su izveli malu djecu, pa su sjeli da se malo odmore i opuste.

U vreme te prijepodnevne vikend opuštenosti, pažnju čitaoca "Blica" koji je sačinio snimak privukla je muzika sa jednog splava. Iako je bilo prije podne, treštala je elektronska muzika, što se na snimku ne čuje.

Na terasi splava sjedeli su mladi ljudi, a na stolu, ispred jednog mladića snimljen je bijeli prah razvučen u crtu. Bez ikakve stege, straha da će ga neko vidjeti, osuditi ili osujetiti, mladić, obučen u crnu duksericu i sa crnom kapom na glavi, povlači crtu kokaina.

 

 

Ne propustite