ŽESTOKA PREDIZBORNA KAMPANJA: Političari u Srbiji nazivaju se pijanom stokom i plastičnim nakazama

Region
ŽESTOKA PREDIZBORNA KAMPANJA: Političari u Srbiji nazivaju se pijanom stokom i plastičnim nakazama
Žestoka predizborna kampanja vodi se i na društvenim mrežama, gdje funkcioneri ne biraju riječi i brutalno se vrijeđaju

Žestoka predizborna kampanja u utrci za predsjednika Srbije prenijela se i na društvene mreže, gdje su pojedini političari, kad je riječ o prostakluku, prevazišli sami sebe.

Najbrutalnije pljuvačine i psovke stizale su najviše od naprednjaka Milenka Jovanova, bivšeg direktora DS Amira Bislimija, funkcionera DSS Dragana Maršićanina, ali i od lidera SRS Vojislava Šešelja.

Prikriveni fašista

Posljednje uvrede Bislimi je iznio na račun ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović nazvavši je „plastičnom nakazom“.

- Bivša Šešeljeva čistačica, urednica klerofašističkog glasila Velika Srbija, ratni huškač, promoter mržnje, zla, bijede, nasilja, haosa... plastična nakaza koja je i dalje u dubini duše prikriveni fašista - napisao je Bislimi na svom nalogu na Twitteru, prenosi Kurir.

Nakon što je Dragan Maršićanin za Bislimija rekao da je idiot, bivši direktor DS mu nije ostao dužan rekavši mu da je „pijana stoka“.

- Oglasio se ološ pijani, lažni ambasador u Bernu. Seksualni manijak, odvratni pijanac! Alooo, dripcuuu pijaniiii, javi se Ljilji Šubić (traži te)... Alooo, stokoo pijanaa, koju je nesrećna Sanda vratila u Skupštinu na platu! A onda vas je Vesić postrojio i kupio za pola kilograma čvaraka! - odgovorio je Bislimi Maršićaninu.

Međutim, član DSS imao je još nešto da mu doda:

- Vidim da sam te opasno napalio... pokušaj da se smiriš, to stanje ne valja dugo da traje. A ja gasim računar. Bye-bye.

Humanoidni hemoroid

Otkako je stupio na mjesto podpredsjednika SNS, Milenko Jovanov postao je maltene glavna alapača među naprednjacima. On je za saradnika Vuka Jeremića rekao da je „hemoroid“.

- Dragi prijatelji, hvala na informacijama, ali me zaista ne interesuje šta misli Jeremićev humanoidni hemoroid Nikola Jovanović - napisao je Jovanov na Twitteru.

S druge strane, Šešelj je najviše twitteraških uvreda svalio na račun žena. On je za ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović i guvernerku Jorgovanku Tabaković napisao da su „profuknjače“, dok je ministarku Jadranku Joksimović nazvao „glupačom“.

Ne propustite