RODILA SE KAO MUŠKO

Marko je potrošio 55.000 eura da bi postao žena, a iako je u modricama, ne planira da stane! (FOTO)

Objavljeno:06.03.2017 - 18:24
A A A Times Arial

Kiara Oesterle iz Amsterdama je šokirala svijet! Ima 26 godina i zavisna je od hormona za žene. Rodila se kao muškarac po imenu Marko, ali je već u 4. godini shvatila da želi da bude žensko i tako je i počela da živi. Do sada je na plastične operacije, koje su joj dale izgled žene, potrošila oko 55.000 eura. A sa operacijama je, kako kaže, tek počela.

– Hormone sam kupovala na crnom tržištu - kaže i otkriva da je dva puta povećala grudi i da je skroz promijenila opis lica.

- Idem na operacije jer me to čini sretnom. Volim da gledam svoje tijelo koje postaje sve ženstvenije i ženstvenije. Kada vidim rezultate operacije, raste mi adrenalin i jedva čekam novi zahvat – kaže ona.

profimedia-0322757507

– U školi sam nosila sestrinu uniformu. Moja me porodica podržavala. Roditelji su se plašili da će me djeca zadirkivati i maltretirati u školi, ali moji drugari su prihvatili moj izbor.

Kiara je s 15 godina počela da pije sestrine pilule za kontracepciju. Sa 16 godina je radila povremeno kao frizerka i od novca koji je zaradila na crnom tržištu kupovala hormone.

Roditelji su se šokirali jer je ilegalno kupovala tablete i odlučili su da joj daju podršku. Kada je imala 19 godina preselila se u Amsterdam gde je upoznala dečka Freda (49) u noćnom klubu sa kojim je u sretnoj vezi.

 

(Telegraf.rs)